Singurul lucru care ma face fericit este,,cresterea’’, adica capacitatea de a-mi ridica standardul si sa aflu de ce sunt capabil sa fac si sa simt, acea putere incredibila care te impinge de la ceea ce esti acum, de la ceea ce te retine si te face sa avansezi, sa treci prin orice si sa simti ca esti tu insusi, ca esti mai apropape de tine.
Trebuie sa devin mai social, mai creativ, mai puternic.
Nu mai astept ,,minuni,, sa se intample o sa devin eu minunea. Majoritatea din noi nu exploatam talentele pe care le-am primit.
Multe personae renunta prea usor la ei insisi.

Nu mai pierde timp pretios!
Intelepciunea inseamna sa cunosti din timp consecintele deciziilor tale proaste, comportament gresit, limbaj vulgar…
Incerc sa invat de la altii care au mers pe drumul gresit si bineinteles ca au suferit consecinte.

Personal, consider că trăim într-o perioadă de majoră schimbare a paradigmei omenirii, în care cunoaşterea materială şi-a atins limitele şi explicaţia multor probleme ale vieţii nu mai poate fi dată cu ajutorul instrumentelor materiale.
Reîntoarcerea către spiritual, căutările interioare ale atâtor oameni în ultimii 20-30 ani, precum şi creşterea uriaşă a interesului pentru medicinile „blânde”, energetice, precum homeopatia şi terapia florală Bach, arată că oamenii sunt dispuşi să încerce să înţeleagă altceva, în afara cadrului ştiinţific general acceptat.
Edward Bach, considera că sănătatea şi boala sunt strâns legate de modul în care o persoană trăieşte şi de nevoia de a schimba acel mod de viaţă. De asemenea, el mai spunea că boala este rezultatul conflictului dintre „suflet şi minte”.

Mi-au plăcut atât de mult, încât mi-am spus că este esenţial să le împărtăşesc tuturor cele învăţate şi simţite.